Ajankohtaista

8.8.2018

Haussa copywriter

Nykyaikainen markkinointi haastaa kirjoittavan suunnittelijan. Työpäivään voi kuulua tv-spotin käsikirjoitusta, artikkelimuotoisen sisällön tuottamista verkkoon, asiakkaan somepäivityksiä, viikonlopun tuotetarjousliitteen otsikointia ja uutiskirjeen kirjoittamista.

Etsimme copya, joka on kotonaan monikanavaisissa markkinointiviestinnän projekteissa. Menestyt meillä jos sinulla on jo kokemusta copywriterin työstä, osaat tuottaa laadukasta sisältöä ja langat pysyvät käsissäsi tiukassakin paikassa.

Odotamme, että sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi. Haemme hyvää tyyppiä, joka tuo tiimiimme lisäarvoa. Jos pystyt myös tuottamaan sisältöä ruotsiksi, niin se on ehdottomasti plussaa.

Odotamme sinulta

– Näyttöä aikaisemmista copywriterin tehtävistä

– Useamman vuoden työkokemusta

– Kykyä tehdä yhteistyötä suunnittelijoiden ja muun tiimin kanssa

– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme sinulle

– Näköalapaikan jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä

– Mahdollisuuden kehittää itseäsi

– Mahdollisuuden vaikuttaa asiakasprojekteihin omalla asiantuntemuksellasi

– Kilpailukykyisen palkan

– Viimeisimmät työkalut työsi tekemiseen

– Loistavat työkaverit

Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekryt@heku.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Copywriter”.

Heku-ryhmä on luova mainonnan ja markkinoinnin suunnittelun ja tuotantojen yhtiöryhmä. Ryhmään kuuluvat perinteisten medioiden asiantuntija Heku Oy, digitaalisiin medioihin ideat ja materiaalit tuottava Barabra, elävän kuvan tuotantoihin keskittyvä Drama Moving Pictures Helsinki Oy, Design Thing Oy, jonka osaamista ovat messuihin, tiloihin ja tapahtumiin liittyvät konseptit, materiaalit ja ilmeet sekä Remes&Packart Oy jonka osaamista ovat pakkaussuunnittelu. Heku-ryhmässä työskentelee tällä hetkellä 73 mainonnan ja markkinoinnin ammattilaista. Ryhmän liikevaihto tilikaudella 2017 oli hieman yli 7 miljoonaa euroa.

 

Ota yhteyttä

Merimiehenkatu 36 C
00150 Helsinki

010 681 700
etunimi.sukunimi@heku.fi