Ajankohtaista

27.4.2017

Haussa projektikoordinaattori

Pysyvätkö sinulla langat käsissä ja tulet toimeen ihmisten kanssa? Haemme monikanavaisen markkinointiviestinnän sykkeeseen dynaamista projektikoordinaattoria. Olet urasi alkuvaiheessa ja kasvaa työtehtäviesi myötä vastuullisempiin.

Projektikoordinaattorin tehtävät sisältävät markkinointiviestinnän projektien koordinointia ja muita avustavia tehtäviä. Tehtävässä pääset aktiivisesti osallistumaan käytännön toteuttamiseen osana asiantuntijatiimiä niin painetun kuin digitaalisen mainostuotannon parissa. Olet urasi alkuvaiheessa ja olet valmis kasvamaan työtehtäviesi myötä vastuullisempiin tehtäviin. Tehtävissäsi toimit projektipäälliköidemme tukena.

Etsimämme projektikoordinaattori on tarkka ja huolellinen, eikä hänellä mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa. Odotamme, että henkilöllä on hyvät sosiaaliset taidot ja hän omaksuu nopeasti käyttöönsä erilaisia tietojärjestelmiä sekä ohjelmistoja. Aikaisempi kokemus projektikoordinaattorin tai vastaava työkokemus on eduksi henkilöä valittaessa. Kaupallisen ja markkinoinnin alan koulutus on myös plussaa.

Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekryt@heku.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Projektikoordinaattori”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Rantala, p. 040 8430481.

Heku-ryhmä on markkinointiviestinnän suunnitteluun ja tuotantoon erikoistunut yhtiöryhmä. Sen muodostavat perinteisen mainonnan taitava Heku, digitaalisiin kanaviin ja verkkopalveluihin erikoistunut Barabra, filmi- ja videotuotantoja tekevä Drama, messuja, tapahtumia ja tiloja suunnitteleva Design Thing sekä mainonnan konsepteja, strategioita sekä sisältömarkkinointia tarjoava Booli. Ryhmässä työskentelee 60 mainonnan ja markkinoinnin ammattilaista, jotka täydentävät osaamisellaan toisiaan.

Ota yhteyttä

Merimiehenkatu 36 C
00150 Helsinki

010 681 700
etunimi.sukunimi@heku.fi