Ajankohtaista

16.1.2018

Haussa projektipäällikkö

Etsimme kasvavaan joukkoomme dynaamista projektipäällikköä vetämään isoimpien asiakkaidemme monikanavaisia markkinointiviestinnän projekteja. Projektipäällikön tehtävässä pääpaino on digiprojekteissa, mutta odotamme sinulta myös kokemusta painetusta mediasta.

Tehtävässä olet asiakkuustiimin sydän ja pidät pyörät pyörimässä ajoittain nopeatahtisessa työympäristössä sekä asiakkaan että tuotantomme suuntaan.  Sinulla on jo useamman vuoden kokemus digimainonnan projektien vetämisestä ja pystyt tarvittaessa selittämään teknisemmät toteutukset selkokielellä.

Etsimämme projektipäällikkö on asiakaslähtöinen ja huolellinen, eikä hänellä mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa. Odotamme, että sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja opit nopeasti käyttämään erilaisia ohjelmistoja. Tehtävä vaatii aiempaa kokemusta projektipäällikön tai muista vastaavista tehtävistä.

Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekryt@heku.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Projektipäällikkö”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Rantala, p. 040 8430481.

Ota yhteyttä

Merimiehenkatu 36 C
00150 Helsinki

010 681 700
etunimi.sukunimi@heku.fi