Ajankohtaista

3.12.2019

Haussa Junior Copywriter

Etsimme vahvassa kasvussa olevaan Heku-ryhmään Junior Copywriteria, joka on kotonaan monikanavaisissa markkinointiviestinnän projekteissa. Tulet työskentelemään ennalta määrättyjen asiakkuuksien parissa ja työtehtäväsi vaihtelevat konseptoinnista tuotannollisempaan tekstisuunnitteluun. Työpäivääsi voi kuulua tv-spotin käsikirjoitusta, artikkelimuotoisen sisällön tuottamista verkkoon, asiakkaan somepäivityksiä, lehtimainoksen tekstisuunnittelua ja uutiskirjeen kirjoittamista.

Menestyt meillä, jos sinulla on jo kokemusta sisällöntuotannosta, osaat tuottaa kaupallista sisältöä ja langat pysyvät käsissäsi tiukassakin paikassa. Meille tärkeää on, että ajattelet markkinointia ja mainonnan ratkaisuja kokonaisuuksina ja ymmärrät modernin median tarjoamat mahdollisuudet erilaisille markkinointiviestinnän ratkaisuille.

Odotamme, että sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi. Haemme hyvää tyyppiä, joka tuo tiimiimme lisäarvoa.

Työssä menestyminen edellyttää

– Näyttöä kaupallisesta sisällöntuotannosta

– Kykyä työskentelyyn itsenäisesti ja tiimissä

– Joustavuutta ja paineensietokykyä

– Kiinnostusta jatkuvaan osaamisen kehittämiseen

Miksi valita meidät?

– Olemme vauhdikkaasti kasvava yritysryhmä

– Tarjoamme kilpailukykyisen palkan

– Loistavat työkaverit

– Mielenkiintoiset asiakkuudet

– Vapaus oman työn hallintaan ja kehittämiseen

– Hyvät työsuhde-edut

– Modernit työtilat Helsingin Punavuoressa

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja portfoliosi palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekryt@heku.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Copywriter”. Työsuhde on vakituinen. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Heku-ryhmä on luova mainonnan ja markkinoinnin suunnittelun ja tuotantojen yhtiöryhmä. Ryhmään kuuluvat perinteisten medioiden asiantuntija Heku Oy, digitaalisiin medioihin ideat ja materiaalit tuottava Barabra, elävän kuvan tuotantoihin keskittyvä Drama Moving Pictures Helsinki Oy sekä Design-yksikkö Kulma Creative. Heku-ryhmässä työskentelee tällä hetkellä 85 mainonnan ja markkinoinnin ammattilaista. Ryhmän liikevaihto tilikaudella 2019 oli hieman yli 8 miljoonaa euroa.

 

Ota yhteyttä

Merimiehenkatu 36 C
00150 Helsinki

010 681 700
etunimi.sukunimi@heku.fi