Ajankohtaista

20.1.2020

Haussa Copywriter / Concept Designer

Kovassa kasvussa oleva markkinointiviestinnän suunnittelu- ja tuotantotoimisto Heku-ryhmä etsii riveihinsä vakituiseen työsuhteeseen konseptointitaitoista Copywriteria, joka on kotonaan monikanavaisissa markkinointiviestinnän projekteissa.

Työsi ydin on kohderyhmiä inspiroivien sisältöjen suunnittelu ja tuotanto eri kanaviin. Et vierasta tuotannollisempaa tekstisuunnittelua ja loistat one-linereiden lisäksi myös suurempien kokonaisuuksien suunnittelussa. Tässä tehtävässä pääset mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa suunnittelemaan esimerkiksi kampanja- ja some-konsepteja, kirjoittamaan käsikirjoituksia tv-spotteihin, tuottamaan printtimainostekstejä sekä suunnittelemaan ja tuottamaan tekstikokonaisuuksia verkkosivustoille.

Menestyt meillä, jos sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja kyky yhdistää kaupallinen ymmärrys luovaan suunnitteluun. Meille on tärkeää, että ajattelet markkinointia ja mainonnan ratkaisuja kokonaisuuksina ja ymmärrät modernin median tarjoamat mahdollisuudet erilaisille markkinointiviestinnän ratkaisuille. Tarjoamme modernit työtilat Helsingin Punavuoressa, vapauden oman työn hallintaan ja kehittämiseen, kivan ja inspiroivan työporukan sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV ja työnäytteitä palkkatoivomuksen kera 29.2.2020 mennessä osoitteeseen rekryt@heku.fi. Otsikoi viestisi ”Copywriter / Concept Designer”. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Heku-ryhmä on luova mainonnan ja markkinoinnin suunnittelun ja tuotantojen yhtiöryhmä. Ryhmään kuuluvat perinteisten medioiden asiantuntija Heku Oy, digitaalisiin medioihin ideat ja materiaalit tuottava Barabra, elävän kuvan tuotantoihin keskittyvä Drama Moving Pictures Helsinki Oy sekä Design-yksikkö Kulma Creative. Heku-ryhmässä työskentelee tällä hetkellä 85 mainonnan ja markkinoinnin ammattilaista. Ryhmän liikevaihto tilikaudella 2019 oli hieman yli 8 miljoonaa euroa.

 

Ota yhteyttä

Merimiehenkatu 36 C
00150 Helsinki

010 681 700
etunimi.sukunimi@heku.fi