Ajankohtaista

2.9.2021

Haussa Junior Graphic Designer

Haemme tiimiimme uutta vahvistusta toteuttamaan monipuolisia printti- ja digiaineistoja. Tehtävässä pääset osallistumaan mainonnan suunnitteluun ja tuotantoon useille eri asiakkaille.

Odotamme sinulta erinomaista visuaalista silmää, sommittelun perusteiden hyvää hallintaa ja typografian tajua. Tehtävässä painotus on printtiaineistojen tuottamisessa, mutta kokemus digitaalisten aineistojen tuottamisesta on ehdottomasti plussaa.

Menestyt tehtävässä, mikäli olet tarkka ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi. Lisäksi oletamme, että sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja osaat tuottaa laadukkaan lopputuloksen tiukassakin aikataulussa. Haemme hyvää tyyppiä, joka tuo tiimiimme lisäarvoa.

Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekryt@heku.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Junior Graphic Designer”.

Lisätietoa tehtävästä Kimmo Rantala p. 040 8430481.

Olemme luova mainonnan ja markkinoinnin suunnittelun ja tuotantojen yhtiöryhmä. Heku-ryhmään kuuluvat perinteisten medioiden asiantuntija Heku Oy, digitaalisiin medioihin ideat ja materiaalit tuottava Barabra, liikkuvan kuvan tuotantoihin keskittyvä Drama Moving Pictures Helsinki Oy sekä Design-yksikkö Kulma Creative. Heku-ryhmässä työskentelee tällä hetkellä reilut 60 mainonnan ja markkinoinnin ammattilaista. Ryhmän liikevaihto tilikaudella 2020 oli hieman yli 6 miljoonaa euroa.

Ota yhteyttä

Merimiehenkatu 36 C
00150 Helsinki

010 681 700
etunimi.sukunimi@heku.fi