Ajankohtaista

14.1.2020

Haussa projektikoordinaattori

Pysyvätkö sinulla langat käsissä ja tulet toimeen ihmisten kanssa? Haemme monikanavaisen markkinointiviestinnän sykkeeseen dynaamista projektikoordinaattoria. Olet urasi alkuvaiheessa ja haluat kasvaa työtehtäviesi myötä vastuullisempiin tehtäviin.

Projektikoordinaattorin tehtävät sisältävät markkinointiviestinnän projektien koordinointia ja muita avustavia tehtäviä. Tehtävässä pääset aktiivisesti osallistumaan käytännön toteuttamiseen osana asiantuntijatiimiä niin painetun kuin digitaalisen mainonnan parissa.

Etsimämme projektikoordinaattori on tarkka ja huolellinen, eikä hänellä mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa. Odotamme, että henkilöllä on hyvät sosiaaliset taidot ja hän omaksuu nopeasti käyttöönsä erilaisia tietojärjestelmiä sekä ohjelmistoja. Aikaisempi kokemus projektikoordinaattorin tai vastaavasta työtehtävästä on eduksi henkilöä valittaessa. Kaupallisen ja markkinoinnin alan koulutus on myös plussaa.

Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekryt@heku.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Projektikoordinaattori”.

Heku-ryhmä on luova mainonnan ja markkinoinnin suunnittelun ja tuotantojen yhtiöryhmä. Ryhmään kuuluvat perinteisten medioiden asiantuntija Heku Oy, digitaalisiin medioihin ideat ja materiaalit tuottava Barabra, elävän kuvan tuotantoihin keskittyvä Drama Moving Pictures Helsinki Oy sekä Design-yksikkö Kulma Creative. Heku-ryhmässä työskentelee tällä hetkellä 85 mainonnan ja markkinoinnin ammattilaista. Ryhmän liikevaihto tilikaudella 2019 oli hieman yli 8 miljoonaa euroa.

Ota yhteyttä

Merimiehenkatu 36 C
00150 Helsinki

010 681 700
etunimi.sukunimi@heku.fi