Ajankohtaista

23.10.2018

Haussa projektipäällikkö design-yksikköömme

Etsimme joukkoomme dynaamista projektipäällikköä vetämään design-yksikkömme markkinointiviestinnän projekteja. Olemme Remes & Packartilla erikoistuneet visuaaliseen kommunikaatioon, brändisuunnitteluun, pakkaussuunnitteluun, muotoiluun ja brändien esiintymiseen erilaisissa tiloissa ja tilanteissa. Tarjonta kattaa kaiken aina yritysilmeistä erilaisiin tapahtumakonsepteihin. Remes & Packart on osa Heku-ryhmää.

Tehtävässä olet tiimimme sydän ja pidät pyörät pyörimässä ajoittain nopeatahtisessa työympäristössä sekä asiakkaan että suunnittelijoiden suuntaan. Sinulla on jo kokemusta markkinointiviestinnän projektien vetämisestä ja lisäansioksi näemme erityisesti kokemuksen pakkaussuunnittelusta.

Etsimämme projektipäällikkö on asiakaslähtöinen ja huolellinen, eikä hänellä mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa. Odotamme, että sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja opit nopeasti käyttämään erilaisia ohjelmistoja. Tehtävä vaatii aiempaa kokemusta projektipäällikön tai muista vastaavista tehtävistä.

Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekryt@heku.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Projektipäällikkö”.

Heku-ryhmä on luova mainonnan ja markkinoinnin suunnittelun ja tuotantojen yhtiöryhmä. Ryhmään kuuluvat perinteisten medioiden asiantuntija Heku Oy, digitaalisiin medioihin ideat ja materiaalit tuottava Barabra, elävän kuvan tuotantoihin keskittyvä Drama Moving Pictures Helsinki Oy, Design Thing Oy, jonka osaamista ovat messuihin, tiloihin ja tapahtumiin liittyvät konseptit, materiaalit ja ilmeet sekä Remes&Packart Oy jonka osaamista ovat pakkaussuunnittelu. Heku-ryhmässä työskentelee tällä hetkellä 75 mainonnan ja markkinoinnin ammattilaista. Ryhmän liikevaihto tilikaudella 2017 oli hieman yli 7,5 miljoonaa euroa.

Ota yhteyttä

Merimiehenkatu 36 C
00150 Helsinki

010 681 700
etunimi.sukunimi@heku.fi