Ajankohtaista

31.10.2018

Haussa Account Manager Heku-ryhmään

Haemme kasvavaan joukkoomme myynnin ammattilaista osallistumaan uusasiakashankintaamme sekä vastaamaan nimettyjen asiakkaiden myyntitavoitteiden toteutumisesta.

Saatat olla etsimämme henkilö jos:

  • Tunnet markkinoinnin ja mainonnan pelikentän digitaaliset mediat mukaan lukien
  • Sinulla on paloa uusasiakashankintaan ja omaat kaupallista vaistoa sekä ymmärrystä myynnin matematiikasta
  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, rautainen kokemus käytännön BtoB -myyntityöstä ja näyttöjä sen tuloksista, mutta myös nälkää kehittää osaamistasi edelleen
  • Olet aktiivinen ja itsenäinen, omaat vahvat sosiaaliset taidot, olet vastuunottokykyinen sekä tunnistat omat ja asiakkuustiimisi vahvuudet.

Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle haasteellisen ja palkitsevan tehtävän dynaamisessa, menestyvässä ja vakavaraisessa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen, osaavan organisaation tuen ja työvälineet, loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.

ToDo

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekryt@heku.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Account Manager”. Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heku-ryhmän myyntijohtaja Juha Akkanen, puhelin 0400 958 501.

Heku-ryhmä on luova mainonnan ja markkinoinnin suunnittelun ja tuotantojen yhtiöryhmä. Ryhmään kuuluvat perinteisten medioiden asiantuntija Heku Oy, digitaalisiin medioihin ideat ja materiaalit tuottava Barabra, elävän kuvan tuotantoihin keskittyvä Drama Moving Pictures Helsinki Oy, Design Thing Oy, jonka osaamista ovat messuihin, tiloihin ja tapahtumiin liittyvät konseptit, materiaalit ja ilmeet sekä Remes&Packart Oy, jonka osaamista on pakkaussuunnittelu. Heku-ryhmässä työskentelee tällä hetkellä 77 mainonnan ja markkinoinnin ammattilaista. Ryhmän liikevaihto tilikaudella 2017 oli hieman yli 7,5 miljoonaa euroa.

Lisätietoa Heku-ryhmästä:

www.heku.fi

www.barabra.fi

www.drama.fi

www.remes-packart.fi

www.thing.fi

Ota yhteyttä

Merimiehenkatu 36 C
00150 Helsinki

010 681 700
etunimi.sukunimi@heku.fi