Ajankohtaista

3.6.2021

Markkinointi­ammattilaiset kutsutaan edistämään lasten mielenterveyttä Koitos-kilpailussa – Heku-ryhmä mukana kumppanina

Kärkimedia ja MarkkinointiKollektiivi järjestävät jo toistamiseen hyvää tekevän mainonnan suunnittelukilpailun, joka on avoin kaikille markkinoinnin alalla työskenteleville. Tänä vuonna kisataan lasten mielenterveyden edistämisen puolesta. Heku-ryhmä on mukana kumppanina tukemassa alan ammattilaisia.

Asiakkaan roolissa syksyn 2021 Koitos-kilpailussa on MIELI ry. Kilpailun kisatiimeille haasteeksi tulee suunnitella työ, jolla nostetaan erityisesti 6-13 vuotiaiden alakoululaisten parissa tehtävän mielenterveyttä edistävän työn tärkeys näkyväksi.

”Koitos-kilpailussa olemme saaneet yhdistettyä upealla tavalla kaikkien mukana olevien tahojen tavoitteet tehdä jotain konkreettista hyvän asian puolesta. Meille kaikille on tärkeää saada aikaan muutosta parempaan mielenterveyden, ja erityisesti lasten hyvinvoinnin parissa. MarkkinointiKollektiivi haluaa olla alan ammattilaisille oppimisen ja kehittymisen foorumi, Kärkimedia haluaa nostaa mainonnan suunnittelun osaamista, Heku tukea alan ammattilaisia työssään – ja järjestämällä kilpailun me kaikki voimme kantaa kortemme kekoon antaaksemme näkyvyyttä ja huomiota tärkeälle MIELI ry:n tekemälle työlle.” summaa kilpailua tuottava Marica Thorén MarkkinointiKollektiivista.

Heku Oy lähti tänä vuonna mukaan kilpailun järjestämiseen ”Olemme jo vuodesta 1938 asti toimineet printtimainonnan ammattilaisena ja meille yrityksenä on aina ollut tärkeää tukea tavalla tai toisella yhteiskunnan hyvinvointia. Lasten mielenterveys on aiheena erittäin tärkeä ja ajankohtainen, ja MIELI ry tekee mahtavaa työtä asian edistämiseksi. Mainonnan ammattilaisina tunnemme sen vaikutuksen ja vastuun, ja siksi lähdimme mukaan tukemaan alan ammattilaisia laadukkaamman sanomalehtimainonnan puolesta Koitos-kilpailussa”, toteaa toimitusjohtaja Petri Telaranta.

Haku Koitos -kilpailuun avautuu 3.6.2021.

Lisätietoa Koitos-kilpailusta »

Hae mukaan täältä »

Ota yhteyttä

Merimiehenkatu 36 D
00150 Helsinki

010 681 700
etunimi.sukunimi@heku.fi