Ajankohtaista

15.6.2017

Sanoma Media Finland ja Heku yhteistyöhön ilmoitusvalmistuksessa

Sanoma Media Finland ja Heku Oy ovat 9.5.2017 allekirjoitetulla sopimuksella sopineet Sanoma Media Finlandin ilmoitusvalmistuksen ulkoistuksesta Hekulle 1.6.2017 alkaen.

Osana ulkoistusta viisi Sanoma Media Finlandin työntekijää siirtyi ns. vanhoina työntekijöinä Hekun palvelukseen.

”Asiakkaidemme tarpeet muuttuvat jatkuvasti ja uskomme että tämä on henkilökunnan, asiakkaiden ja Sanoman kannalta paras ratkaisu vastata muuttuneeseen tarpeeseen”, Sanoma Media Finlandin kaupallinen johtaja Hans Edin sanoo.

“Ulkoistuksessa Hekulle siirtynyt liiketoiminta on erinomainen lisä toimintaamme ja järjestely on looginen jatkumo Hekun mainonnan suunnittelun ja tuotannon kehittämisessä”, Hekun toimitusjohtaja Petri Telaranta sanoo.

Jatkossa Sanoma hankkii ilmoitusvalmistuksen yksinoikeudella Hekulta.

Heku on nykyaikaisen markkinointiviestinnän suunnittelu- ja tuotantopalveluja tarjoava yritysryhmä. Heku suunnittelee ja tuottaa sisältöä niin digitaalisiin kuin perinteisiin medioihin, tapahtumakonsepteja ja -ilmeitä sekä mainoselokuvia ja yritysvideoita. Ryhmään kuuluvat perinteisen median asiantuntija Heku Oy, digitaalisen median suunnittelu- ja tuotantotoimisto Barabra Oy, mainoselokuvia ja yritysvideoita tuottava Drama Moving Pictures Helsinki Oy, messu- ja tapahtumakonsepteja ja ilmeitä suunnitteleva Design Thing Oy sekä Sisältömarkkinointitoimisto Booli Oy. Heku-ryhmässä työskentelee noin 60 mainonnan ammattilaista.

Lisätiedot:
Sanoma Media Finland: Hans Edin, kaupallinen johtaja

Heku Oy Petri Telaranta, toimitusjohtaja

Ota yhteyttä

Merimiehenkatu 36 D
00150 Helsinki

010 681 700
etunimi.sukunimi@heku.fi