Ajankohtaista

17.6.2019

Heku-ryhmä vahvistaa designliiketoimintaansa

Heku-ryhmä on luonut uuden vahvan toimijan design-liiketoimintaan yhdistämällä kahden tytäryhtiönsä toiminnat.

Hekun tytäryhtiö Remes & Packart on erikoistunut brändeihin, pakkaussuunnitteluun ja -muotoiluun sekä muuhun graafiseen suunnitteluun ja Design Thing puolestaan brändi-, pakkaus- ja tilasuunnitteluun.

Yhdistämisellä on luotu uusi vahva design-, brändi- ja pakkaussuunniteluun erikoistunut yksikkö Kulma Creative Oy.

”Designliiketoiminnan kehittäminen on tärkeä osa Heku-ryhmän strategiaa. Selkeytämme ja yhtenäistämme suunnittelutarjoamaamme nyt lanseerattavan Kulma Creative -tytäryhtiön myötä”, Heku-ryhmän toimitusjohtaja Petri Telaranta kertoo. Thingin perustajajäsen ja suunnittelija Tuomo Longi jatkaa: ”Yhdistymisemme oli luonnollinen jatkumo nykyiselle, yhteistyöhön pohjautuvalle tekemiselle.”

Longi iloitsee yhdistymisen tuomista mahdollisuuksista: ”Yhdistymisen kautta voimme tarjota asiakkaillemme vielä parempaa palvelua ja monipuolisempia ratkaisuja. Odotammekin innolla tulevia Kulma-projekteja, jotka saamme toteuttaa uudella tiimillä, yhteisiin tavoitteisiin pohjautuen.”

Yhdistymisen myötä Remeksen ja Thingin asiakkuudet siirtyvät uudelle tytäryhtiölle ja yhdistyvien toimintojen yhteyshenkilöt säilyvät ennallaan.

Heku-ryhmä on Suomen johtava nykyaikaisen markkinointiviestinnän suunnittelu- ja tuotantopalveluja tarjoava yritysryhmä. Ryhmään kuuluvat perinteisen median asiantuntija Heku Oy, digitaalisen median suunnittelu- ja tuotantotoimisto Barabra, brändi-, tila- ja pakkaussuunnittelutoimisto Kulma Creative Oy, mainoselokuvia ja yritysvideoita tuottava Drama Moving Pictures Helsinki Oy sekä valokuvausstudio Heku Studio. Heku-ryhmässä työskentelee noin 90 mainonnan ja markkinoinnin ammattilaista.

Kulman uusiin verkkosivuihin voit tutustua osoitteessa kulmacreative.fi.

Lisätiedot:

Petri Telaranta

Toimitusjohtaja, Heku-ryhmä

petri.telaranta@heku.fi

0500 434395

Ota yhteyttä

Merimiehenkatu 36 D
00150 Helsinki

010 681 700
etunimi.sukunimi@heku.fi